ÇINAR İZMİT'TEN TÜRKİYE DERECESİ

 

 

Çınar İzmit'ten Türkiye derecesi

Çınar İzmit'ten Türkiye derecesi

Şehrimizin önde gelen kurumlarından Çınar İzmit Özel Öğretim Kursu, başarılarıyla dikkat çekmeye devam ediyor

YKS'DE TÜRKİYE 322.Sİ

Yahya Kaptan Fatih Mah. Akarca Caddesi'nde bulunan, 6 yıllık butik bir kurum olan Çınar İzmit Özel Öğretim Kursu, başarılarına başarı katıyor. Kuruluşunun ilk yılını Türkiye 1.ciliği ile taçlandıran Çınar İzmit, her geçen yıl Fen Liseleri ve köklü üniversitelere öğrenci göndermeye devam ediyor. Bu yıl, LGS'de %10'luk dilime giren 45 öğrenci ile başarı gösteren kurs, üniversite sınavında da Türkiye geneli derecesi ile başarısını kanıtladı. Çınar İzmit Özel Öğretim Kursu öğrencisi Muhammet Emir Şenkul, YKS'de Türkiye 322.si oldu.

ÖĞRENCİLERE BİREBİR İLGİ

Her yıl yeni bir başarıya imza atan Çınar İzmit Özel Öğretim Kursu Müdürü Enes Hocaoğlu: "6 yıldır hem YKS hem de LGS'de eğitim hizmeti veren butik bir kurumuz, her öğrenci ile özel ilgilenmekteyiz ve ilgimizin meyvelerini, öğrencilerimizin başarılarıyla topluyoruz. Bu başarılarımızdan biri olan öğrencimiz Muhammet Emir Şenkul'u tebrik ediyoruz" açıklamalarında bulundu.

https://www.enkocaeli.com/haber/7534426/cinar-izmitten-turkiye-derecesi?fbclid=IwAR2Y4Bjl1eQsIb-JaYaL90y7NyrTPrakezoZw0vG9GgD6sbpQofVuhqNDZc